Eurocopa

Macedònia diu adeu al somni

Grup C. El conjunt balcànic cau contra Ucraïna i la victòria dels Països Baixos en l’altre partit el deixa ja sense possibilitats de ser a vuitens

Ucraïna 2 Macedònia del N. 1

UCRAÏNA:Buschan, Karavaev, Zabarnyi, Matviienko, Mykolenko, Stepanenko, Shaparenko (Sydorchuk, 78’), Zinchenko, Yarmolenko (Tsygankov, 70’), Malinovkyi i Yaremchuk (Besedin, 70’).MACEDÒNIA DEL NORD:Dimitrievski, Ristovski, Velkovski (Trichkovski, 85’), Musliu, Alioski, Nikolov (Trajkovski, 46’), Ademi (Ristevski, 85’), Spirovski (Churlinov, 46’), Bardhi (Avramovski, 77’), Elmas i Goran Pandev.GOLS:1-0 (29’) Yarmolenko. 2-0 (34’) Yaremchuk. 2-1 (57’) Alioski.ÀRBITRE:Fabio Rapallini (argentí). Targetes grogues a Shaparenko, Velkovski i Avramovski

El somni de Macedònia del Nord s’ha exhaurit després de tan sols dos partits. Després de caure contra Ucraïna ahir a Bucarest, el conjunt balcànic ja està matemàticament eliminat, mentre que els ucraïnesos agafen aire i, empatats a punts amb Àustria, es jugaran la segona plaça del grup en el partit definitiu amb possibilitats de passar també com a tercers.

En una primera meitat en què va ser infinitament superior, Ucraïna va resoldre el partit amb dues dianes: la primera, d’Andrei Yarmolenko a la sortida d’un córner, i la segona, de Roman Yaremchuk, que aprofitant una assistència precisament de l’extrem del West Ham, va superar amb molta categoria la sortida de Stole Dimitrievski per deixar Macedònia del Nord quasi sense resposta.

Més afinat en el segon acte, el conjunt balcànic va aconseguir retallar la distància mitjançant Alioski, aprofitant el rebuig d’un penal fallat per ell mateix. Però lluny de mantenir aquesta inèrcia, Ucraïna va recuperar el control del joc en el tram final i fins i tot hauria pogut sentenciar si Dimitrievski no hagués aturat un penal a Malinovsky.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)