3a divisió FEF

Ivan i Gabri Vidal deixen el Figueres després de dues temporades

Un cop assegurada la permanència a 3a divisió la temporada que ve el Figueres ha començat a fer els primers passos en la confecció de la futura plantilla, que tindrà l’objectiu de no patir tant per aconseguir la salvació i, fins i tot, intentar lluitar en la part alta de la taula.

Els primers moviments que ha anunciat el club són dues baixes, les dels germans Ivan i Gabri Vidal. Els bessons reusencs van arribar a Vilatenim l’estiu del 2019 i han tingut un pes important en els dos últims cursos. En el cas de Gabri, que ha disputat un total de 41 partits, gràcies a la seva polivalència, i és que tot i ser migcampista aquesta temporada ha ocupat pràcticament totes les posicions, jugant de lateral dret, lateral esquerre i fins i tot de central. Ivan, en canvi, ha estat una de les referències ofensives de l’equip juntament amb Pepu Soler. El davanter ha acumulat 46 partits entre els dos cursos i ha marcat 13 gols, alguns d’ells molt importants aquesta temporada per assolir la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)