Més futbol

Messi assisteix en el triomf de l’Argentina

Copa Amèrica. L’albiceleste suma la primera victòria en el torneig en imposar-se a una indolent Uruguai (1-0)

L’Argentina ha aconseguit aquesta passada matinada la primera victòria en la Copa Amèrica en imposar-se a una indolent Uruguai, que al cap dels 90 minuts no ha generat grans ocasions de gol.

En un partit marcat per les rotacions de Leonel Scaloni, que per exemple no ha fet jugar un Leandro Paredes que arrossegava alguna molèstia, ha estat el seu substitut al mig del camp, Guido Rodríguez, qui ha aprofitat una centrada mil·limètrica de Leo Messi per marcar l’únic gol del partit amb una rematada de cap ajustada que ha entrat després de picar al pal.

El partit per als argentins deixa la taca de que un dia més Lautaro Martínez, el que hauria de ser el golejador albiceleste juntament amb Messi, ha fallat diverses ocasions de gol i no sembla estar en el seu millor moment de cara a porteria.

En l’altre partit del grup, la selecció de Xile va imposar-se a Bolívia gràcies a un gol de Benjamin Brereton, futbolista del Blackburn Rovers, nascut a Anglaterra però internacional amb la Roja per la seva ascendència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)