Eurocopa

La història els espera

Ucraïna Àustria

UCRAÏNA:Bushchan; Karavaev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko; Shaparenko, Zinchenko, Stepanenko; Yarmolenko, Malinovskyi i Yaremchuk.ÀUSTRIA:Bachmann; Lainer, Dragovic, Alaba, Hinteregger, Ulmer; Laimer, Schlager; Sabitzer; Arnautovic i Baumgarnter.ÀRBITRE:Çakir (Turquia).ESTADI:Estadi Nacional de Bucarest (Romania).HORA:18 h (Cuatro).

Ucraïna i Àustria arriben empatades a tres punts a la darrera jornada del grup C, de manera que es veuran les cares per assolir el passi als vuitens de final, una fita mai abans aconseguida per cap de les dues seleccions.

Ucraïna arriba a la cita amb la càrrega de ser la favorita després de dos partits ben esperançadors: una derrota molt ajustada contra els Països Baixos i una victòria contra Macedònia del Nord. La feina ofensiva és la principal garantia de l’equip de Shevchenko que compta amb un dels davanters del torneig, Iarmolenko. El punta del West Ham ha participat en tres dels quatre gols que ha anotat la seva selecció. El tècnic ucraïnès només té un únic dubte: Oleksandr Zubkov, que continua amb molèsties físiques, de manera que s’espera que no hi hagi grans canvis en l’onze titular respecte el partit contra Macedònia del Nord.

D’altra banda, Àustria arriba ferida després de la mala imatge que va oferir contra els Països Baixos, tot aigualint el primer triomf davant Macedònia del Nord (3-1). L’equip de Franco Foda va demostrar en la darrera jornada certa incapacitat per controlar els errors i per generar ocasions de perill, un còctel que necessita millorar per al partit d’avui. El dubte per al tècnic és Valentino Lazaro que va patir una lesió muscular i no està clara la seva disponibilitat. Fins i tot podrien haver-hi canvis en el sistema i que es vegi una selecció més atrevida que no pas defensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)