Eurocopa

Països Baixos busca el ple contra un rival eliminat

Països Baixos Macedònia del Nord

PAÏSOS BAIXOS:Stekelenburg; De Vrij, De Ligt, Ake Dumfries, Gravenberch; Frenkie De Jong, Wijnaldum, Wijndal; Luuk De Jong i Depay.MACEDÒNIA DEL NORD:Dimitrievski; Alioski, Musliu, Velkovski, Ristovski, Nikolov; Spirovski, Ademi, Bardhi; Elmas i Pandev.ÀRBITRE:Kovacs (Romania).ESTADI:Johan Cruyff Arena (Amsterdam).HORA:18 h (Be Mad).

Amb un empat en faria prou Països Baixos per aconseguir la primera posició del grup. Però la selecció de De Boer busca un lloc en la taula de les seleccions favorites i per això necessita un triomf avui. Al davant, hi haurà Macedònia del Nord que no ha sumat ni un sol punt en els dos primers partits i que no té cap opció d’abandonar l’últim lloc del grup en la darrera jornada. Això sí, la manca de pressió pot ser l’aliat perfecte per una selecció que ha donat problemes tant a Àustria com a Ucraïna en les dues primeres jornades.

Frank De Boer no va voler desvelar quins canvis té pensat introduir en l’onze però ja va avançar que no en seran molts per al partit d’avui. El tècnic vol mantenir la tensió competitiva de la seva selecció a qui veu amb possibilitats d’arribar a les cotes més altes després d’haver sumat dues victòries en els dos primers partits. “Tot es pot millorar, tant en defensa com en atac”, va dir el lacònic De Boer en la roda de premsa prèvia al partit: “Si dono descans als titulars tindran massa descans entre partits”, va afegir el tècnic que també va afirmar que vol provar diferents maneres de jugar.

Macedònia del Nord arriba al partit sense cap mena d’esperança de classificar-se –les matemàtiques ho dicten– però amb l’ambició de no quedar-se a zero en la fase de grups. El veterà Pandev, la gran estrella de l’equip, és dubte per jugar l’enfrontament per culpa d’uns problemes al genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)