Eurocopa

Rússia i Dinamarca se la juguen a Copenhaguen

Grup B. Rússia-Dinamarca

Rússia Dinamarca

RÚSSIA:Safónov, Mario Fernandes, Dzhikiya, Divéev, Kudriashov o Bárinov, Kuzyáev, Ozdóev, Zobnin, A.Miranchuk, Golovin i Dzyuba.DINAMARCA:Schmeichel, Wass, Kjær, Christensen, Mæhle, Delaney, Damsgaard, Højbjerg, Braithwaite, Wind o Dolberg, Poulsen.ÀRBITRE:Clément Turpin (França).ESTADI i HORA:Parken (Copenhaguen). 21h / Mediaset.

Després d’haver jugat els dos primers partits sota l’aixopluc de Sant Petersburg i d’haver jugat l’últim mundial com a amfitriona, ara Rússia afronta aquest tercer partit de l’Eurocopa contra Dinamarca lluny del seu país per primera vegada en els últims dos grans tornejos. Els de Stanislav Cherchesov viatgen a Copenhaguen amb l’obligació de guanyar per intentar ser als vuitens de final. Al davant hi tindrà Dinamarca, que encara no ha puntuat en aquest campionat. Condicionada anímicament per l’ensurt d’Eriksen en el debut, Dinamarca compta els seus partits per derrota. Desfeta contra Finlàndia i derrota contra Bèlgica l’altre dia. De fet, Dinamarca només ha guanyat dos partits dels últims dotze en una fase final d’una Eurocopa. Els danesos tanquen el grup amb 0 punts, però una victòria fins i tot li podria suposar acabar com a segona de grup en funció del resultat del Finlàndia-Bèlgica.

Serà el nostre primer partit a fora de casa en els dos últims grans tornejos però no suposa cap problema
Stanislav Cherchesov
SELECCIONADOR RUS
Després de tot el que ens ha tocat viure, mereixem passar de ronda
Kasper Hjulmand
SELECCIONADOR DANÈS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)