Eurocopa

Croats i escocesos, a vida o mort a Hampden Park

Grup D.

Croàcia Escòcia

CROÀCIA:Livakovic; Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol; Brozovic, Modric, Kovacic; Vlasic o Ivanusec, Petkovic i Perisic.ESCÒCIA:Marshall; McTominay, Hanley, Tierney; O’Donnell, McGinn, Armstrong, McGregor, Robertson; Dykes i Adams.HORA I TV:21 hores. Be Mad.ÀRBITRE:Fernando Andres Rapallini (Argentina).ESTADI:Hampden Park.

El mític Hampden Park, a Glasgow, serà l’escenari, aquesta nit, del duel entre Croàcia i Escòcia, corresponent a l’última jornada de la lligueta del grup D de l’Eurocopa. A croats i escocesos només els val la victòria i esperar que el República Txeca - Anglaterra no acabi en empat. Nit de cara o creu, no hi ha possibilitat de retorn.

La selecció croata té més arguments futbolístics, però jugarà en territori enemic. El combinat escocès, en canvi, ho farà a casa i després d’un meritori empat a Wembley contra el seu gran rival, però necessita anar un pas més enllà del que ha demostrat fins ara a l’Eurocopa per aconseguir els tres punts. En les últimes hores, a més, s’ha sabut que no podrà disposar de la seva jove estrella, Billy Gilmour, perquè ha donat positiu en un control anti-Covid i haurà d’estar en quarantena un mínim de deu dies. La baixa del migcampista del Chelsea, que va ser l’MVP del partit contra Anglaterra, a més de ser un contratemps important per a Steve Clarke, ha fet saltar l’alarma en la concentració escocesa.

Amb tot, el partit d’aquesta nit es presenta per a Escòcia com una ocasió única de passar la fase de grups per primera vegada. Per Croàcia, en cavi, és l’última oportunitat de demostrar el que s’espera de la selecció subcampiona del món.

És l’última oportunitat. Som els més perjudicats. No és just jugar contra dos amfitrions
Zlatko Dalic
SELECCIONADOR DE CROÀCIA
Hi ha molt bon ambient en la concentració des del partit contra Anglaterra
Steve Clarke
SELECCIONADOR D’ESCÒCIA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)