Eurocopa

La ‘oranje’ colla la primera plaça

Grup C. Una diana del blaugrana Memphis i un doblet de Wijnaldum donen la victòria als Països Baixos (0-3) en el comiat de Goran Pandev

Els Països Baixos han assegurat la primera plaça del Grup C en imposar-se a Macedònia del Nord amb una actuació incontestable. Encara que els balcànics han tingut un parell d’arribades en els primers minuts, la oranjer ràpidament ha agafat les regnes del partit i, impulsats per Memphis Depay i per Gini Wijnaldum, amb Donyell Malen com a secundari de luxe, han esgarrapat aviat amb una contra molt ben comandada per l’atacant del PSV Eindhoven i amb Memphis apareixent al cor de l’àrea per afusellar Dimitrievski.

El flamant fitxatge del Barça ha participat també en la represa en els dos gols de Wijnaldum, el primer assistint perquè marqués a plaer i el segon amb un xut que ha repel·lit Dimitrievski, però que ha acabat als peus del nou jugador del París Saint-Germain, un huracà trepitjant àrea davant una Macedònia que marxa per la porta del darrere de l’Europeu en el que ha estat també el darrer partit de la seva gran llegenda, Goran Pandev.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)