Eurocopa

Al ritme de Memphis i de Wijnaldum

Grup C. Els Països Baixos s’imposen a Macedònia del Nord amb un gol i una assistència del nou jugador del Barça

Macedònia del N. 0 Països Baixos 3

MACEDÒNIA DEL N.:Dimitrievski, Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski, Ademi, Bardhi (Stojanovski, 78’), Trickovski (Churlinov, 56’), Elmas, Trajkovski (Hasani, 68’) i Pandev (Kostadinov, 69’).PAÏSOS BAIXOS:Stekelenburg, Dumfries (Berghuis, 46’), De Vrij (Timber, 46’), De Ligt, Blind, Van Aanholt, De Jong (Gakpo, 79’), Gravenberch, Wijnaldum, Malen (Promes, 66’) i Memphis (Weghorst, 66’).GOLS:0-1 (24’) Memphis Depay. 0-2 (51’) Wijnaldum. 0-3 (58’) Wijnaldum.ÀRBITRE:Istvan Kovacs (romanès). Grogues a Ristoski, Musliu, Alioski i Kostadinov.

Tres de tres i primers del seu grup. Els Països Baixos van aconseguir la seva tercera victòria en aquesta Eurocopa i van quedar-se amb la primera plaça que els farà jugar els vuitens de final diumenge vinent a Budapest, amb un rival encara per determinar.

En el comiat de Goran Pandev com a futbolista professional, l’oranje va passar per sobre de Macedònia del Nord amb una bona actuació del nou jugador del Barça Memphis Depay i del migcampista Gini Wijnaldum.

Culminant un bon contracop comandat per Donyell Malen, Memphis ha obert el marcador des del cor de l’àrea en la primera meitat mentre que el nou jugador del PSG ha aprofitat una assistència del mateix Memphis primer i un rebot al cor de l’àrea després per fer un doblet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)