2a divisió FEF

Albert Batalla seguirà sota els pals de l’Olot

3a divisió FEF. El porter de Balaguer sumarà un segon any a l’equip garrotxí i podria convertir-se en el principal candidat a la titularitat

L’Olot ha anunciat la segona renovació de cara al curs 2021/22. El conjunt olotí s’ha assegurat la continuïtat del porter Albert Batalla, suplent de Pol Ballesté en la darrera campanya. El de Balaguer però, va arribar a disputar quatre partits de lliga en la primera fase (360 minuts i sis gols encaixats) i també els dos duels de copa contra el Poblense i l’Osasuna (180 minuts). Batalla, de 23 anys, va fitxar per l’Olot l’estiu passat procedent de l’Almeria B per afegir competència sota els pals i disputar la posició amb Ballesté. Quan el barceloní no va estar disponible per lesió, el balaguerí va complir en els partits que va poder jugar. El porter s’afegeix a Blázquez com a segona renovació de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)