3a divisió FEF

El Figueres anuncia la continuïtat de Moisés Hurtado i Albert Moñino com a tècnics

Renovació. La Unió confia l’equip a l’exjugador professional un curs més després de dirigir-lo en els deu partits de la segona fase (cinc victòries, tres empats i dues derrotes)

El Figueres ha anunciat l’acord de renovació del seu tècnic, Moisés Hurtado, que continuarà formant parell a la banqueta amb Albert Moñino. L’exfutbolista professional va arribar a l’entitat de l’Alt Empordà per dirigir els deu partits de la segona fase per la permanència i després d’assegurar l’objectiu gràcies a un balanç de cinc victòries, tres empats i dues derrotes, el club ha negociat la renovació per mantenir la línia ascendent marcada: “Estic molt content de seguir al Figueres, quan vaig arribar vaig firmar pels deu partits que quedaven, però m’ha empès a seguir el tracte humà. Avui en dia és difícil estar bé als llocs, però aquí m’he sentit ben valorat”, comenta l’exjugador de l’Espanyol o el Girona, entre d’altres.

Juntament amb Moisés Hurtado, de 40 anys, seguirà a la banqueta la seva mà dreta i exfutbolista de la Unió, Albert Moñino, que ja havien coincidit abans de la seva etapa al Figueres en el cos tècnic del juvenil A de l’Espanyol el curs 2018/19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)