Eurocopa

Alemanya sobreviu

Alemanya 2 Hongria 2

ALEMANYA:Neuer; Hummels, Rudiger, Ginter (Volland, 82’), Gosens (Musiala, 82’), Kroos, Gundogan (Goretzka, 58’), Kimmich, Havertz (Werner, 67’), Gnabry (Muller, 67’), Sané..HONGRIA:Gulacsi, Fiola, Nego, Botka, Orban, Szalai, Kleinheisler, Sallai (Varga, 82’), Nagy, Schafer, Adam Szalai (Schon, 75’).GOLS:0-1 (11’) Adam Szalai. 1-1 (66’) Havertz. 1-2 (68’) Schafer. 2-2 (84’) Goretzka.ÀRBITRE:Karasev.T.G.:Gundogan, Sané, per Alemanya; Fiola, Botka i Szalai, per Hongria

Alemanya s’ha passat bona part del partit jugant amb foc però finalment una diana de Goretzka li ha servit per classificar-se pels vuitens de final amb quatre punts en la segona posició.

Hongria, que ha acabat eliminada, s’ha avançat amb un gol de Szalai rematant una centrada de Kleinheisler i s’ha passat més de 50 minuts per davant en el marcador. Alemanya s’ha apropat al gol diverses vegades, amb un cop de cap de Hummels al travesser però ha estat Havertz aprofitant una errada de Gulacsi qui ha empatat el marcador. Dos minuts després, Schafer ha tornat a avançar els seus però Goretzka, gràcies a una assistència de Musiala, ha empatat l’enfrontament.