1a divisió

Un os per a Portugal

Grup F. L’empat a Budapest permet a la campiona ser tercera de grup i accedir als vuitens, en els quals s’enfrontarà a Bèlgica. França tindrà Suïssa com a rival

Portugal 2 França 2

PORTUGAL:Rui Patricio, Nélson Semed (Dalot, 79’)’, Ruben Dias, Pepe, Raphael Guerreiro, Danilo Pereira (Palhinha, 46’), João Moutinho (Ruben Neves, 73), Renato Sanches (Oliveira, 87’) , Bernardo Silva (Bruno Fernandes, 72’), Diogo Jota i Cristiano Ronaldo.FRANÇA:Lloris, Koundé, Varane, Kimpembe, Lucas Hernández [Digne, 46’ (Rabiot, 52’)], Kanté, Pogbá, Tolisso (Coman, 66’), Griezmann (Sissoko, 87’), Mbappé i Benzema..GOLS:1-0 (31’) Ronaldo de penal. 1-1 (45’) Benzema de penal. 1-2 (47’) Benzema. 2-2 (60’) Ronaldo de penal..ÀRBITRE:Mateu Lahoz (espanyol). Grogues a Llories, Lucas Hernández, Griezmann i Kimpembe.ESTADI:Puskás Aréna (Budapest).

França i Portugal han sortit vives de l’intercanvi de cops, d’un 2-2 a Budapest que les manté en la pugna per l’Eurocopa, però que en el cas dels portuguesos els presenta un creuament de vuitens d’alt voltatge contra una de les potències del continent com és Bèlgica. França, que ha acabat sent primera en el batejat com el grup de la mort, tindrà un creuament més assequible contra els suïssos.

Molt més greixada amb la presència de Renato Sanches i de João Moutinho en el centre del camp, Portugal va mostrar una versió molt més compacta que el dia d’Alemanya i va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un penal transformat per Cristiano Ronaldo, després que Lloris atropellés Danilo Pereira en una acció aèria.

Però quan semblava que França se n’aniria al descans amb les mans buides i sense haver generat grans ocasions de perill, Mateu Lahoz va veure penal en una acció qüestionable de Nélson Semedo sobre Kylian Mbappé. Enganyant Rui Patricio, al costat de seguretat per a un dretà, Benzema va igualar el partit abans del pas per vestidors.

I la vigent campiona del món, que no necessita grans ornaments per demostrar el seu múscul ofensiu, va esgarrapar també només reprendre’s el joc amb una gran passada de Paul Pogba a l’espai perquè novament Benzema superés la sortida de Rui Patricio ajustant al pal llarg.

Portugal, que durant la nit havia vist com se situava parcialment com a primera de grup, amb l’1-2, sumat al resultat de Munic, s’estava veient eliminada, però ràpidament Cristiano Ronaldo va disposar d’un nou penal, aquesta vegada per unes mans de Koundé, per donar una mica d’aire al seu equip que, davant la incertesa d’un grup que ha tingut alternatives fins al final, ha acabat signant un empat que la manté en competició, però contra un rival de gran dificultat als vuitens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)