Copa Amèrica

El Paraguai sorprèn Xile

Copa Amèrica. Amb gols de Braian Samudio i de Miguel Almirón, els guaranís s’imposen i són segons en el grup de l’Argentina

El Paraguai ha començat amb bon ritme la copa Amèrica i aquesta passada matinada ha sorprès la Xile d’Arturo Vidal, que després dels tres primers partits del torneig encara no havia perdut. Per al conjunt guaraní, el gran protagonista ha estat el punta del Newcastle Miguel Almirón, assistent en el primer gol del partit, obra de Braian Samudio i encarregat de materialitzar en la segona meitat un penal que ha permès l’equip dirigit per Eduardo Berizzo deixar sense resposta el conjunt xilè, doble campió d’Amèrica el 2015 i 2016.

Amb la victòria, els guaranís se situen segons del grup A, només amb un punt menys que l’Argentina i un partit de marge sobre Xile. En l’altre partit disputat aquesta nit, l’Uruguai ha estat capaç d’imposar-se a la fràgil Bolívia amb un gol en pròpia de Quinteros i un altre d’Edinson Cavani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)