3a divisió FEF

Rami, un nou fitxatge per al Figueres

Moisés Hurtado el va dirigir al juvenil de l’Espanyol, club del qual procedeix el futbolista de 19 anys

El Figueres ha anunciat un nou reforç. Al d’Adri Expósito (Lloret) i a les renovacions de Dani Gómez i dels entrenadors Moisés Hurtado i Albert Moñino, s’hi ha afegit aquest migdia el fitxatge d’ Adrià Ramírez, Rami, jugador procedent del juvenil A de l’Espanyol, club en què ha estat durant les últimes cinc temporades.

Rami, gironí de 19 anys, pot actuar d’extrem i d’interior i és un futbolista ben conegut pel tècnic Moisés Hurtado, que el va dirigir al juvenil de l’Espanyol fa dues temporades. Rami, també ha jugat al futbol base del Girona i del Gironès-Sàbat. Aquesta temporada ha jugat a divisió d’honor, sent una peça important en l’equip periquito que ha obtingut el subcampionat de lliga.

“Vinc al Figueres il·lusionat perquè m’han parlat que es vol fer un bon projecte i em sembla un gran club. Estar a prop de casa també ha estat un dels factors que m’han fet venir. A Moisés (Hurtado) el vaig tenir fa dos anys i vaig aprendre molt d’ell”, ha explicat Rami.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)