Eurocopa

Dolberg situa Dinamarca als quarts de final

Vuitens de final. Els danesos apallissen Gal·les i jugaran contra el vencedor del partit entre els Països Baixos i la República Txeca

Gal·les 0 Dinamarca 4

GAL·LES:Ward, Roberts (Williams, 41’), Mepham, Rodon, Davies, Morrell (Wilson, 60’), Allen, Bale, Ramsey, James (Brooks, 78’) i Moore (Roberts, 78’).DINAMARCA:Schmeichel, Christensen, Kjaer (Andersen, 77’), Vestergaard, Stryger Larsen (Boilesen, 77’), Hojbjerg, Delaney (Jensen, 60’), Maehle, Braithwaite, Dolberg i Damsgaard (Norgaard, 60’).GOLS:0-1 (27’) Dolberg. 0-2 (48’) Dolberg. 0-3 (88’) Maehle. 0-4 (96’) Braithwaite.ÀRBITRE:D. Siebert (alemany). T.G.: a Moore, Rodon, Bale. T.V.: a Wilson (90’).ESTADI:Johan Cruyff Arena.

Dinamarca ja està entre els vuit millors equips d’aquesta Eurocopa. Els danesos són els primers classificats per als quarts de final després de la seva golejada contra Gal·les, semifinalista en l’anterior Eurocopa del 2016.

Dolberg, substitut avui del lesionat Poulsen, ha estat un dels protagonistes del partit. Seus han estat els dos primers gols. El primer amb un xut precís al pal llarg i el segon després d’aprofitar una greu errada defensiva de Williams. Dolberg ha desactivat Gal·les, que només ha fet acte de presència avui al Johan Cruyff Stadium en el primer quart d’hora de partit.

Ja en el tram final, Dinamarca ha arrodonit la festa amb dos gols més. Un de Maehle, jugador de l’Atalanta, i un altre del jugador del Barça Martin Braithwaite, que s’estrena per fi en aquesta Eurocopa. Wilson, fruit de la impotència, ha vist la vermella directa en els últims minuts.

Dinamarca espera rival. Serà la República Txeca o els Països Baixos.