Més futbol

La FEF dona a conèixer el calendari del futbol estatal

Confirmat. La primera i la segona A començaran el cap de setmana del 14 i 15 d’agost; la 1a divisió FEF el 28 i 29 d’agost; i la 2a divisió FEF i la 3a divisió FEF el 4 i 5 de setembre

La FEF ha definit els calendaris de les lligues de LaLiga i la resta de competicions que organitza. Així doncs, l’ens ha confirmat que la primera i la segona divisió començaran el cap de setmana del 14 i 15 d’agost, la nova categoria denominada 1a divisió FEF s’iniciarà el 28 i 29 d’agost, i la 2a divisió FEF i la tercera divisió FEF no començaran fins el 4 i 5 de setembre.

A més, la FEF ha oficialitzat els calendaris de tornejos com la supercopa i la copa. Pel que fa a la supercopa, les semifinals es disputaran el 12 i 13 de gener i la final el diumenge 16 de gener del 2022. La copa començarà el 17 de novembre amb la primera eliminatòria prèvia i s’acabarà el 23 d’abril amb la celebració de la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)