2a divisió FEF

Sascha deixa de ser jugador del Llagostera

Baixa. El club gironí anuncia que el davanter no continuarà a l’equip després de tres temporades sent la referència de l’atac d’Oriol Alsina

El Llagostera ha comunicat que el davanter Sascha Andreu no continuarà defensant la samarreta blau-i-vermella després de tres temporades com a referència de l’atac del conjunt dirigit per Oriol Alsina.

Sascha va arribar al club llagosterenc l’estiu del 2018, amb l’equip militant a tercera divisió. De seguida, l’atacant va ser un element indispensable per al seu tècnic i el rendiment ofert va ser brillant, convertint-se en una de les claus de l’ascens a segona B aquell mateix curs amb 14 dianes (vuit en les últimes deu jornades de la lliga regular). Els dos últims cursos, Sascha ha continuat sent titular indiscutible amb l’equip a segona B fent tres gols en 26 partits durant la campanya 2019/20 i cinc en 25 en el darrer curs 2020/21.

El barceloní ha estat el davanter ideal per a un equip que ha aconseguit els seus millors resultats al municipal de Llagostera. Sascha baixava les pilotes com ningú, contemporitzava el joc i generava futbol aguantat d’esquenes a porteria, aspectes bàsics en un camp de característiques particulars. L’implicació del futbolista amb el projecte ha estat màxim des del primer moment, però, finalment el davanter no serà una de les peces de la plantilla que competirà a la 1a divisió FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)