2a divisió FEF

El Llagostera fitxa el porter sub-23 del Granollers Álvaro García

1a divisió FEF. El conjunt llagosterenc incorpora al jove porter i ja compta amb onze efectius de cara la campanya 2021/22

El Llagostera portava molts dies de tranquil·litat a les oficines però entre ahir i avui ha començat a posar fil a l’agulla. Si ahir va ser el torn de la renovació de Juan Forlín, avui el club llagosterenc ha anunciat la incorporació del porter Álvaro García, que arriba procedent del Granollers. El jove porter, de 22 anys, ha estat una peça important del club vallesà aquest últim curs, i és que ha disputat un total de 14 partits en el tram decisiu de la temporada, que van ajudat el Granollers a classificar-se per la primera lligueta i jugar el play-off d’ascens a la segona divisió, tot i que el conjunt vallesà no va poder passar de la primera eliminatòria.

Álvaro García, que va arribar al Granollers procedent del juvenil de la Damm i ha anat guanyant protagonisme amb el pas dels anys, ocuparà fitxa de jugador sub-23 i arriba a Llagostera, a priori, per suplir a Albert Torra en el rol de porter suplent. I és que de moment el club gironí continua negociant amb Marcos Pérez amb l’objectiu de renovar el seu contracte i que continuï sent, per cinquena temporada consecutiva, l’assegurança sota pals de la porteria del Llagostera.

Amb l’arribada d’Álvaro García el Llagostera ja compta amb onze jugadors confirmats per la temporada que ve. Són, a banda del porter incorporat avui, els defenses Pere Martínez, Julen Monreal, Bruno Perone –fitxat aquest estiu del Prat–, Juan Forlín, Lucas Viale i Aleix Roig; i els migcampistes Pau Juvanteny, Sergio Cortés, Marc Manchón i Gil Muntadas. A més, el club manté el vincle amb els joves Youssef, Adrià Garcia i Joan Puig, que aquest últim curs han tingut més o menys protagonisme amb el primer equip i s’haurà de veure quin rol tindran en l’estrena de l’aventura a la primera divisió federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)