1a divisió

El Llevant fitxa Roger Brugué fins el 2025

L’extrem de Bàscara haurà de convèncer a Paco López en la pretemporada per quedar-se al primer equip

El Llevant ha anunciat aquesta tarda e fitxatge de Roger Brugué. L’extrem de Bàscara, de 24 anys, fa el salt a primera després d’acabar el contracte amb el Nàstic, fet que li ha permès arribar lliure al conjunt granota, que li ha firmat un contracte per quatre temporades. Un cop tancada la seva incorporació al Llevant l’objectiu de Roger Brugué és quedar-se al primer equip, però no ho té assegurat. I és que la decisió final la prendrà el tècnic Paco López després de veure’l en acció en la pretemporada. En cas que no convenci el tècnic Brugué sortirà cedit la primera temporada, i de pretendents no n’hi falten, ja que molts equips de 2a divisió A estan interessats en la seva cessió.

El fitxatge pel Llevant és el gran pas de Roger Brugué, que després de formar-se a les categories inferiors del Bàscara i el Peralada va arribar al Figueres en edat infantil., fins que va arribar a debutar al futbol semiprofessional a tercera. De Figueres va fer el pas al Nàstic. Amb el conjunt tarragoní primer va jugar amb el filial, la Pobla de Mafumet, però va acabar tenint protagonisme a 2a divisió A. En les dues últimes temporades, a 2a divisió B, Brugué ha estat un dels jugadors més destacats de la categoria, i per això ha cridat l’atenció d’un equip de primera que no ha deixat escapar l’oportunitat d’incorporar-lo de franc

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)