3a divisió FEF

Carles Mas es queda una temporada més a l’Olot

L’Olot ha anunciat aquest vespre la renovació d’un altre dels pilars de l’equip dels últims anys, Carles Mas. El central banyolí, de 28 anys, complirà així la seva cinquena temporada al club i es convertirà en el segon jugador més veterà de la plantilla, només per darrere d’Albert Blázquez, un altre dels pilars de l’equip que ha renovat aquest estiu tot i el descens a tercera. En aquests anys Carles Mas ha acumulat 107 partits de lliga amb el conjunt olotí –ha marcat 3 gols– i el curs passat va ser el que va tenir menys protagonisme, en part per culpa de les lesions, disputant un total de 17 partits, 11 d’ells com a titular.

Carles Mas ha de ser una peça clau en els esquemes del tècnic Albert Carbó, que de moment compta amb set jugadors a la plantilla –els renovats Carles Mas, Albert Blázquez i Albert Batalla i els fitxatges de Moha, Ferrón, Èric Vilanova i David Bigas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)