3a divisió FEF

Nil Congost reforça l’eix de la defensa del Figueres

El Figueres ha posat la directa en la construcció de la plantilla de la temporada 2021/22 i aquest migdia ha anunciat la incorporació de Nil Congost, que es converteix en el cinquè fitxatge de l’estiu. El central gironí, de 26 anys, arriba procedent del Banyoles, on ha jugat cinc temporades repartides en tres etapes diferents. Amb el conjunt banyolí Nil Congost s’ha consolidat a 3a divisió, i és que la temporada passada va ser una peça clau pels del Pla de l’Estany disputant un total de 27 partits de 30 possibles, marcant un gol. A més, en tots va ser titular i només va ser substituït en un d’ells. Amb la seva arribada la Unió reforça la posició de central i consolida l’eix de la defensa, i és que fa uns dies ja va tancar la renovació d’Enric Maureta.

El fitxatge pel Figueres és el pas definitiu de Nil Congost, que abans de debutar a tercera divisió amb el banyoles havia jugat en totes les categories regionals després de passar pel Can Gibert, el Cornellà del Terri i l’Atlètic Banyoles, on va jugar a 4a catalana amb 17 anys després de formar-se en les categories inferiors del Banyoles, el Gironès-Sàbat i el Girona.

Amb aquest fitxatge el Figueres de Moisés Hurtado i Albert Moñino ja compta amb onze jugadors després de tancar les renovacions de Dani Gómez, Jorge Torres, Enric Maureta i Pol Tarrenchs i els fitxatges de Nil Congost (Banyoles), Albert Orriols ‘Urri’ (Vic), Suaibo Sanneh (Granollers), Adrià Ramírez (Espanyol juvenil), Adri Expósito (Lloret) i Alejandro Montoro i Iván Pérez (Figueres juvenil).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)