3a divisió FEF

Jordi Masó deixa l’Olot després de quatre temporades i jugarà al Banyoles

L’Olot ha anunciat aquesta tarda una de les baixes més significatives de l’estiu, i és que Jordi Masó, un dels capitans de l’equip, no continuarà vestint la samarreta vermella del conjunt olotí. El polivalent migcampista de Fontcoberta s’acomiada així de la que ha estat casa seva els últims quatre anys, en què ha estat un fixe jugant 110 partits a 2a divisió B. Masó, de 28 anys, tenia una oferta per renovar però per qüestions acadèmiques no podrà continuar jugant a l’Olot, on s’havia convertit en un pilar dins i fora del camp per la seva entrega i sacrifici constant al centre del camp. El seu destí serà el Banyoles, que aquest vespre ha anunciat la seva incorporació per jugar a 1a catalana, convertint-se sense cap mena de dubte en el gran moviment de l’estiu a la màxima categoria territorial.

Ara Masó obrirà una nova etapa en la seva trajectòria, després de jugar des dels 17 anys en categories superiors. I és que quan era juvenil de segon any va debutar a 2a A amb el Girona, i després se’n va anar al Barça, on va jugar al juvenil i també un partit a la categoria de plata. Després Masó va aterrar al Llagostera, on es va convertir en una peça clau per l’equip a 2a B fins que va assolir l’ascens a 2a divisió A, on va acumular 58 partits més a la segona màxima categoria. En total a Llagostera hi va estar sis temporades abans de fer el pas cap a Olot. En aquests anys, el de Fontcoberta ha acumulat 60 partits a 2a A, 229 a 2a B, 15 partits de copa i 6 de promoció d’ascens a 2a A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)