3a divisió FEF

L’Olot fitxa el jove central Gerard Batalla (Sants)

El defensa, de 19 anys, coincidirà a l’equip olotí amb el seu germà, el porter Albert Batalla

L’Olot ha anunciat aquest matí el fitxatge de Gerard Batalla, que es converteix en el cinquè fitxatge de l’estiu per a l’equip que dirigirà Albert Carbó. Batalla, de 19 anys, arriba procedent del Sants, on aquesta temporada s’ha estrenat com a futbolista amateur amb una participació més que destacable, i és que ha jugat 25 partits dels 30 possibles i en 23 d’ells ha estat titular. El jove defensa destaca sobretot per la seva alçada (1,90m), i és que la seva gran virtut és el joc aeri. De fet, ha esdevingut clau en la permanència del conjunt barceloní gràcies al seu domini de la pilota aturada, i és que ha acabat el curs marcant quatre gols.

El fitxatge de Gerard Betalla és el primer de l’Olot que no suposa un retorn al club –els anteriors eren Moha, Èric Vilanova, Bigas i Ferrón–, però la seva adaptació segurament serà fàcil, i és que el de Balaguer és el germà del porter Albert Batalla, un dels jugadors que ha renovat l’Olot pel curs que ve –els altres són Albert Blázquez i Carles Mas. “Compartir equip amb el meu germà serà una gran experiència, ja que la nostra relació pot aportar molt bona connexió per al grup”, ha dit Batalla en les seves primeres paraules com a jugador olotí.

Abans de debutar a 3a amb el Sants Gerard Batalla es va formar a les categories inferiors de l’Atlètic Segre, i després se’n va anar a l’Almeria amb el seu germà. Quan va tornar a Catalunya va jugar amb l’Europa a la divisió d’honor juvenil i des d’allà ja va fer el salt al Sants, on s’ha pogut consolidar a la categoria per fer un altra pas endavant aquest estiu amb el fitxatge per l’Olot. “És una oportunitat molt bona per poder créixer en un club històric del futbol català i en el que es treballa amb un gran compromís. El projecte és molt il·lusionant per l’objectiu de l’ascens i puc aportar molta energia, joc aeri i ambició”, comenta Batalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)