1a divisió

Florentino: “Cristiano és un imbècil; Mourinho, un anormal”

En una nova entrega dels àudios de Florentino Pérez carregant contra estrelles del madridisme publicat pel diari El Confidencial, el president del Madrid insulta Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho. “Està boig. Aquest noi és un imbècil, un malalt”, va dir Florentino sobre l’estrella blanca en una conversa recollida el 2012: “Us penseu que aquest noi és normal, però és que no és normal, si no, no faria tot el que fa. L’última ximpleria que va fer, que la va veure tot el món. Per què creus que fa aquesta tonteria?”

Florentino també va parlar de la relació de Cristiano i Mourinho amb el seu representant, Jorge Mendes. “Mendes no mana res en ell. Igual que no mana res en Mourinho. Zero. Fins i tot per les entrevistes. Res. Ni puto cas. Aquests són tios amb un ego terrible, malcriats, els dos; l’entrenador i ell. I no veuen la realitat perquè tots dos podrien guanyar molt més si fossin d’una altra manera. Aquests dos són anormals perquè estem parlant de molts diners en el terreny dels drets d’imatge. A més, amb la cara que fan, amb la manera desafiant, que li cau malament a tothom... Si la publicitat és tot el contrari!”

Pérez també va insultar Coentrao, lateral portuguès del Madrid, del 2011 fins el 2017. “Aquest és un tolili. És un altre dels efectes del madrid. Un altre que no té cap i a aquests tios el Madrid se’ls menja. Ara mateix està cagat i Mourinho és un imbècil... No és que no vulgui jugar... Bé, és una mica subnormal. Condueix sense carnet... Dit això, l’ha amoïnat la pressió i això d’estar malalt. Però a l’altre li és igual que estigui malalt perquè el mata”.

Fitxatge de Pepe

Pepe va arribar al Madrid al 2007 sota la presidència de Ramon Calderón. I Florentino també s’hi va referir de manera privada. “Que els 30 milions han sortit d’aquí i han acabat allà, segur. Això ho fa amb Jorge Mendes que és el representant del president del Porto. Amb ell, tot és estrany. Deuria aparèixer Mendes i li pagaria tot a ell, que és la coartada del president del Porto. Mendes i ell li van treure els diners al rus amb allò de Mourinho, de Carvalho, Ferreira... I aquests diners se’ls emporten a Suïssa. Algú dels que està ficats s’ha d’enfadar i ens ha de donar la pista del compte a Suïssa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)