1a divisió

Florentino Pérez també en té per als portuguesos

1a divisió. De Cristiano, el president del Real Madrid va dir que és un imbècil; i de Mourinho, que és un anormal. Pérez, però, també va carregar contra Del Bosque: “És un capsigrany”

A Florentino Pérez se li està complicant l’estiu veient com El Confidencial cada dia treu més documents sonors sobre converses privades en les quals critica mites del madridisme. Les dues primeres entregues van ser per a Raúl i Casillas, però la tercera, publicada ahir pel mencionat diari digital, va anar sobre els insults contra Cristiano Ronaldo, José Mourinho i Jorge Mendes, el triumvirat sobre el qual es va sostenir el Madrid en l’època daurada del barcelonisme. En la quarta entrega, també publicada ahir, en aquest cas contra l’exentrenador Vicente del Bosque, Florentino li diu que és ximple.

En aquest cas, les converses publicades daten del 2012, quan el Madrid acabava de guanyar una lliga i estava afrontant una època de domini rotund blaugrana. “Està boig. Aquest noi és un imbècil, un malalt”, va dir Florentino sobre Cristiano Ronaldo: “Us penseu que aquest noi és normal, però és que no és normal; si no, no faria tot el que fa.” Aleshores l’equip estava entrenat per José Mourinho i hi havia un altre portuguès, Fábio Coentrão. “Aquest [per Coentrão] és un tolili. Un altre que no té cap, i aquests paios el Madrid se’ls menja. Ara mateix està cagat i Mourinho és un imbècil... No és que no vulgui jugar... Bé, és una mica subnormal. Condueix sense carnet...”. Jorge Mendes aleshores tenia pes en les transaccions del conjunt blanc: “Mendes no el mana gens [Cristiano]. Igual que no mana gens en Mourinho. [...] Aquests són paios amb un ego terrible, malcriats, tots dos, l’entrenador i ell. I no veuen la realitat perquè tots dos podrien guanyar molt més si fossin d’una altra manera. Aquests dos són anormals, perquè estem parlant de molts diners en el terreny dels drets d’imatge. A més, amb la cara que fan, amb la manera desafiant, que cauen malament a tothom... Si la publicitat és tot el contrari!”

Del Bosque

El 2006, Del Bosque ja feia tres anys que havia abandonat el Madrid, però Florentino va dir d’ell que era un capsigrany. “Del Bosque és la mentida més gran que he vist en la meva vida. Ni ha entrenat en la seva vida, ni sap entrenar, ni dirigeix persones, ni sap de tàctica, ni res”, va dir: “Va arribar Figo, es va fer íntim de Raúl, i entre tots dos, amb Hierro, administraven la plantilla. Pobre Vicente! Si Vicente no hi pintava res!”

LES CONVERSES PRIVADES DE FLORENTINO PÉREZ

Està boig. Aquest noi [Cristiano] és un imbècil, un malalt. Us penseu que aquest noi és normal, però és que no és normal
Mendes no el mana gens [Cristiano]. Igual que no mana gens en Mourinho. [...] Aquests són paios amb un ego terrible, malcriats, tots dos
Del Bosque és la mentida més gran que he vist en la meva vida. Ni sap entrenar, ni dirigeix persones, ni sap de tàctica, ni res
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)