1a divisió

Florentino i el control dels mitjans

En la cinquena entrega dels àudios filtrats de Florentino Pérez per part del Confidencial, el president del Madrid parla dels seus plans per controlar els mitjans de comunicació i la seva relació amb ells.

Plans

“Hem de guanyar la batalla del Marca i de Televisió Espanyola. I amb això, aillar, no només El País, que no es porta malament, si no a Relaño i De la Morena. El Rondo no existirà més. Luis Fernández és un taliban madridista. Ja li va treure le contracte a Roberto Gómez, per posar un detall. El Rondo no existirà més. Serà un programa madridista de Ferreras”

“No ens queda més que el Marca. Ara hem d’agafar el Marca, noi. Perquè amb el Marca i Televisió Espanyola s’ha acabat tot. Ja no tenen a ningú i, a més, als altres els farà vergonya quedar-se sols. Perquè ara mateix, el Marca els acompanya. És acollonant.”

“El que ha fet Marca és una cosa indigna i miserable. I el que ha fet Televisió Espanyola sent pública... Però El Rondo s’acabarà perquè hi ha un tio sensat que és Luis Fernández. I aquest mitjà anirà bé”

Relació amb el Grupo Prisa

“Hem de sumar tothom. Tots contra Prisa. Avui es pot fer. I lo de Roncero? Si algú li diu alguna cosa a Roncero, s’arruga... Hem d’anar a per ell. Hem d’anar penalment a per Roncero”

Opinió sobre Eduardo Inda

“Jo li deia a Inda: Parla bé dels futbolistes, joder. Si això és el Madrid. Però no del president, si ningú em vol veure. Si tu escrius és que no sé què del segle XXI i els teus lectors veuen que li han donat una hòstia pública... Què pensaran de tu... Pensaran que ets ximple. Perds prestigi en el diari. Jo ara he estat en això del Rei i ara en la inauguració d’això de Telefónica, que jo he fet l’obra i estava ell també. Antonio m’ha dit: “Si us plau, Florentino. Ajuda’m a fer entrar en els cabals a Inda”. I jo li he dit: “Si no pot ser. Si està crescut. Però si es posa en les fotos ell. Se’n va de viatge... S’ha considerat un tio important... Si està boig. L’únic que li agrada fer és figurar. Escolta, està de director per Antonio i per mi, que vam presionar Pedro J”.

“Relaño a mi m’odia. Jo sóc president per segona vegada en contra de la seva voluntat. Aquest no és el meu amic. Jo respecto tothom però és un enemic meu declarat. I Matalllanas també, no t’equivoquis”.

Antonio Garcia Ferreras

“El meu home és el Ferri. Jo el trec del Grupo Prisa perquè l’odia. Ferreras és un gran professional. És un tio honrat i honest; i aquests són uns sectaris de la hòstia. A part, que jo els odio, no t’enganyaré. Tu li dius: Fes això que li pot fotre a Cebrián... I pum.” Està ell, contreras, Roures, Luis Fernández... Tots els que han treballat a Prisa. Els de Prisa són com són... Uns fills de puta. Però no d’ara. Ara ells són víctimes, estan com ressentits i els volen matar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)