3a divisió FEF

El Figueres renova el defensa Pol Bastidas, indiscutible amb Moisés Hurtado

El Figueres ha anunciat aquest migdia la renovació del defensa de Vilamarí Pol Bastidas, que complirà la seva segona temporada al club. El lateral, que també pot actuar de central, va jugar un total de 23 partits el curs passat i el seu rendiment va anar de menys a més, i és que en la segona fase, ja amb Moisés Hurtado a la banqueta, va jugar tots els minuts de les deu jornades.

Amb la renovació de Bastidas, de 27 anys, el Figueres ja compta amb 14 jugadors per la nova temporada i té la feina bastant encarrilada, i és que aquesta és la sisena renovació després de les de Dani Gómez, Jorge Torres, Enric Maureta, Pol Tarrenchs i Marc Bech –el migcampista va acabar el curs lesionat de gravetat. A més, també s’han incorporat Pere Espuña (Palamós), Nil Congost (Banyoles), Albert Orriols ‘Urri’ (Vic), Suaibo Sanneh (Granollers), Adrià Ramírez (Espanyol juvenil), Adri Expósito (Lloret) i Alejandro Montoro i Iván Pérez (Figueres juvenil).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)