1a divisió

Pla de control dels mitjans

1a divisió. Una nova entrega dels àudios privats destapa l’afany de Florentino per controlar els diaris i les ràdios espanyoles, i la seva fòbia al Grupo Prisa: “Són uns fills de puta”

A Florentino Pérez li agrada tenir-ho tot lligat i ben lligat i és per això que ha quedat demostrada, a partir de la cinquena entrega de la revelació de converses privades per part d’El Confidencial, la voluntat del president del Madrid de controlar els mitjans de comunicació.

“Hem de guanyar la batalla del Marca i de Televisió Espanyola. I amb això, aïllar no només El País, que no es porta malament, sinó Relaño i De la Morena”, manifesta Florentino Pérez en un dels documents destapats pel diari digital: “El Rondo no existirà més. Luis Fernández és un talibà madridista. Serà un programa madridista de Ferreras.”

Florentino sempre ha tingut tibantors amb el Grupo Prisa. “El meu home és el Ferri [Antonio García Ferreras, actual presentador a La Sexta i ex-cap de comunicació del club]. Jo el trec del Grupo Prisa perquè l’odia. Ferreras és un gran professional. És honest; i aquests són uns sectaris de l’hòstia. A part, que jo els odio, no t’enganyaré. [...] Els de Prisa són com són... Uns fills de puta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)