3a divisió FEF

Jaime González (Girona B) s’incorpora al Figueres, que perd Andrés Díez

El Figueres ha anunciat aquest migdia el fitxatge del porter Jaime González, que arriba procedent del Girona B i es converteix en el desè fitxatge de l’estiu del conjunt figuerenc, que ja compta amb 18 jugadors. El barceloní, de 23 anys, va tenir poques oportunitats el curs passat perquè Jonatan Morilla es va fer amb la titularitat al filial gironí i només va poder disputar un parell de partits. El curs anterior, però, sí que va ser un fixe a 3a divisió amb el Santfeliuenc, jugant tots els partits de lliga. Abans de fer el salt a tercera Jaime González, que es va formar a l’Espanyl, el Cornellà i la Damm, havia jugat en categories territorials amb el Viladecans, el Montcada i el Gornal.

Jaime González és el primer porter que es defineix de la plantilla, i és que avui mateix el Figueres ha anunciat la baixa del lloretenc Andrés Díez, que tot i tenir un any més de contracte no podrà continuar al club per motius laborals i ha decidit desvincular-se de la Unió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)