3a divisió FEF

L’Olot dona el tret de sortida a un curs especial

En marxa. Els de la Garrotxa presenten el logo i el cartell del centenari i, a més, engeguen la campanya d’abonats pel curs 2021/22 en un acte fet a la sala El Torín amb la presència d’autoritats, membres de la junta, de la comissió, de la plantilla actual i diversos socis del club

L’Olot ha presentat a la sala El Torín el logo, dissenyat a càrrec de Jordi Vayreda, i el cartell, realitzat pels usuaris d’Integra i adaptat per Pere Gelis, que acompanyaran els actes del centenari durant tot el curs 2021/22. En paral·lel, l’entitat garrotxina ha llençat la nova campanya d’abonaments per a captar el màxim d’aficionats en el que ha de ser un any especial tant a nivell institucional com també esportiu.

L’acte ha tingut la representació de diverses autoritats, encapçalades per l’alcalde de la ciutat, Pep Berga, a més dels diferents membres de la junta de l’Olot, la comissió del centenari, alguns dels jugadors i tècnics de la plantilla actual i diversos socis de l’entitat, que no s’han volgut perdre una de les activitats que dona oficialment per encetada la temporada del centenari.

Carles Llorens, el president de la comissió del centenari ha confirmat que, tot i la pandèmia, les activitats pensades i programades amb anterioritat es faran com estaven previstes, així com l’exposició a l’Hospici, el documental del centenari, un àlbum de cromos, el debat per determinar el nom del club o la publicació del llibre commemoratiu.

La campanya d’abonats

Amb el hashtag a xarxes #Seguim100del’Olot, el club buscarà rejovenir la massa social i arribar fins als 2000 abonats a través d’avantatges i promocions que faran accessible a tothom el carnet gràcies als convenis i les promocions amb Xartic, BonPreu i Geckoil.

“Demano als aficionats, a la gent d’Olot i a tothom que cregui en el projecte de l’Olot que s’aboni. Aquest és un carnet que surt a compte, el centenari és un reclam per a tots però la raó més poderosa és que l’Olot és un club diferent que intenta que un altre futbol sigui possible gràcies al conjunt d’activitats socials que desenvolupa”, ha comentat Joan Agustí, el president de l’entitat garrotxina.

Els preus dels carnets de cara al curs 2021/22 en el qual l’equip competirà a la tercera divisió FEF van dels 30 euros, el solidari (inclusiu) fins als 35 el júnior (de 10 a 17 anys), 65 el jove (de 18 a 24 anys), 95 el general per a jubilats, 100, el general, 100 el tribuna solidari, 140 el tribuna jubilat, 175 el tribuna, 230 el protector i 340 la llotja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)