Més futbol

Rafa Mir salva Espanya i remata la Costa d’Ivori

Futbol. El punta murcià marca un gol en el temps reglamentari que evita la derrota dels de Luis de la Fuente i fa un doblet en la pròrroga que posa fi a les esperances dels africans

Espanya 5 Costa d’Ivori 2

ESPANYA:Unai Simón, Óscar Mingueza (Vallejo, 10’), Eric García, Pau Torres, Juan Miranda (Cucurella, 105’), Zubimendi (Moncayola, 105’), Pedri, Mikel Merino (Rafa Mir, 92’), Asensio (Bryan Gil, 68’), Olmo i Oyarzabal.COSTA D’IVORI:Tape, Singo, Bailly, Dabila, Diallo, Kouassi, Kessié, Gradel, Timite (Amad Diallo, 63’), Dao i Kouamé (Kader Keita, 90’).GOLS:0-1 (10’) Bailly. 1-1 (30’) Olmo. 1-2 (91’) Gradel. 2-2 (93’) Rafa Mir. 3-2 (98’) Oyarzabal. 4-2 (117’) Rafa Mir. 5-2 (121’) Rafa Mir.ÀRBITRE:Jesús Valenzuela (veneçolà).

Espanya es veurà les cares amb el Japó en les semifinals després de deixar a la cuneta la Costa d’Ivori en un partit que va estar a punt de perdre en el temps reglamentari, però que va acabar rescatant gràcies a una destacada actuació de Rafa Mir, autor d’un hat-trick. Just 2 minuts després que Max Gradel fes el gol que semblava donar la classificació als ivorians, en el 91’, el punta murcià va aprofitar una indecisió de la defensa dels elefants dins de l’àrea per forçar una pròrroga en què Espanya ja no va donar treva: Oyarzabal va fer el 3-2 des del punt de penal després d’una infracció clara d’Eric Bailly i novament Rafa Mir va marcar dos gols més en el temps afegit per resoldre un partit que deixa els espanyols a tocar de les medalles.

Espanya - Costa d’Ivori 5-2
0-1 (10’) Bailly. 1-1 (30’) Olmo. 1-2 (91’) Gradel. 2-2 (93’) Mir. 3-2 (98’) Oyarzabal. 4-2 (117’) Mir. 5-2 (121’) Mir.
Japó - N. Zelanda 0-0 (4-2)
Brasil - Egipte 1 - 0
1-0 (37’) Matheus Cunha
Corea del Sud - Mèxic 3-6
0-1 (12’) Martin. 1-1 (20’) Lee Dong-gyeong. 1-2 (30’) Romo. 1-3 (39’) Córdova. 2-3 (51’) Lee Dong-gyeong. 2-4 (54’) Henry. 2-5 (63’) Córdova. 2-6 (84’) Aguirre. 3-6 (91’) Hwang Ui-Jo.