1a divisió FEF

Un duel gironí com a estrena d’una nova era

A Palamós. L’amistós d’avui contra el Girona (20.15 h) és el primer d’un Llagostera que s’ha rebatejat com a Unió Esportiva Costa Brava

Després de la derrota contra el Barça i la victòria contra l’Espanyol B (3-1), el Girona té aquest vespre a Palamós (20.15 h, Esport3) la tercera prova de la pretemporada. Serà una cita especial per al rival, que estrena una nova etapa amb canvis contundents. El Llagostera s’ha rebatejat com a Unió Esportiva Costa Brava, ara que s’ha vist forçat a marxar de la localitat del Gironès per les exigències de la primera divisió FEF i que, després de la voluntat frustrada de mudar-se a l’Estartit, competirà a la nova categoria al Nou Municipal de Palamós, on ja va jugar entre els cursos 2014/15 i 2016/17. Ara, el club presidit per Isabel Tarragó i dirigit per Oriol Alsina, ha fet un pas més, ha canviat la denominació i també l’escut. L’equip, això sí, mantindrà els colors (blau i grana) i l’himne.

El partit d’aquest vespre contra el Girona és el primer i el més atractiu de la programació de pretemporada del conjunt blaugrana. Serà una bona oportunitat per veure els dos equips que competeixen més amunt de la demarcació. L’aforament està limitat al 70% de l’aforament de l’estadi, per la qual cosa el club pot vendre més de 2.500 entrades. Les de gol i lateral tenen un preu de 10 euros i les de tribuna, de 20 euros.

El Llagostera i el Girona, que van coincidir a segona A, no s’enfronten des de l’octubre del 2017, en la copa Catalunya. Per al conjunt de Míchel, el partit arriba a menys de dues setmanes de l’estrena en la lliga, el dissabte 14 d’agost contra l’Amorebieta. Els blanc-i-vermells, amb quatre fitxatges confirmats –Aleix Garcia, Juncà, Nahuel Bustos i Darío Sarmiento–, tenen encara uns quants moviments per fer, condicionats per les sortides.

Torna Jorquera

L’exporter del Barça i el Girona Albert Jorquera s’integra al cos tècnic del Costa Brava. Jorquera, que ha deixat el Santa Coloma andorrà, ja va ser preparador de porters del Llagostera (2014/15). Ara no farà la feina específica dels porters sinó que serà un altre assistent tècnic d’Oriol Alsina.

EL TERCER DEL GIRONA

Amb públic a Palamós, la d’avui és la prova més atractiva de l’equip d’Oriol Alsina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)