3a divisió FEF

Experiència i qualitat per fer un pas endavant

3a divisió FEF. El Peralada inicia l’era d’Hèctor Simón a la banqueta formant un bloc sòlid gràcies a les incorporacions de valor segur de jugadors com Alan Baró, Pol Gómez, Marc Medina o Marc Gelmà

El Peralada afronta el curs 2021/22 amb il·lusió i convicció després de formar una plantilla prometedora amb jugadors d’experiències i molta qualitat. El club de l’Alt Empordà, amb Nitus Santos com a director esportiu, ha donat els comandaments de l’equip a Hèctor Simón, que s’estrenarà oficialment com a primer entrenador després de penjar les botes a l’Olot a conseqüència dels dolors que li provoquen l’accident en bicicleta que va patir fa un any. El de Llançà, que va jugar de ben jove al Peralada, agafa el relleu d’Albert Carbó, que precisament ha enfilat el camí invers per dirigir l’Olot.

Fitxatges de renom

En l’apartat d’arribades, la qualitat dels nous jugadors (i d’algun retorn il·lustre), eleva l’ambició i el desig de fer alguna cosa grossa a l’entorn. A la defensa, Alan Baró aportarà lideratge i seguretat per complementar-se amb Sergi Romero, Lluís Micaló i un altre nouvingut com Eloi Zamorano. En la posició de lateral un dels jugadors que iniciarà una segona etapa al club és Guillem Jiménez, que torna després d’un curs al Girona B. Al mig del camp, el Peralada ha perdut futbolistes com Simón Colina i Èric Vilanova, però ha mantingut la classe de Ritxi Mercader i ha incorporat jugadors contrastats a la categoria com Marc Gelmà i Pol Gómez, que un any després de fitxar pel Figueres retorna a l’equip com ho fa Marc Medina. El davanter de Platja d’Aro tornarà a ser l’encarregat de fer els gols per als xampanyers amb l’ajuda d’Adrià Casanova, que sumarà una temporada més com a verd-i-blanc, i una nova peça com el jove Llorenç Busquets.

Tot i això, peus de plom

A falta d’algun retoc més, el Peralada presenta, de moment tímidament, la candidatura a somiar i instal·lar-se en la zona mitja-alta de la taula. La plantilla necessitarà un període d’adaptació a les noves idees que porti Hèctor Simón, que en la seva primera experiència al capdavant d’un equip també haurà de saber gestionar un vestidor nou per a ell. I és que, a l’Olot ho va fer en el tram final de la segona fase de la lliga de segona B amb l’ajuda de Miquel Muñoz, davant d’un grup de futbolistes que ja coneixia d’anys enrere i amb els quals havia compartit vestidor com a jugador.

La feina feta als despatxos i els esforços que s’han pogut fer en la construcció d’un equip competitiu manté a l’expectativa a tot el Peralada, que sap que tot i que costarà estar en la mateixa taula on menjaran l’Hospitalet, l’Olot, el Sant Andreu, i algun altre club, trucar a la porta no és un impossible.

Porters
David Aroca 3a
Defenses
Lluís Micaló 2a
Sergi Romero 3a
Josu Currais 3a
Aleix Caball 2a
Albert Dalmau 2a
Alan Baró Olot
Eloi Zamorano Granollers
Guillem Jiménez Girona B
Migcampistes
Ritxi Mercader 3a
Biel Font 2a
Pol Gómez Figueres
Marc Gelmà Granollers
Raúl Martínez Europa juvenil
Davanters
Adrià Casanova 2a
Marc Medina Figueres
Llorenç Busquets Llagos. B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)