3a divisió FEF

Sortejat el calendari del grup català de la 3a divisió FEF

El camí. Els disset equips que formen la competició ja saben la ruta que hauran de seguir des del 5 de setembre, en l’inici de la lliga, fins a l’1 de maig, en la darrera jornada del campionat

La FCF ha sortejat el calendari del grup català de la tercera divisió FEF de cara el curs 2021/22. La lliga començarà el proper 5 de setembre del 2021 i s’allargarà fins l’1 de maig del 2022, en una última jornada en la qual quedaran definits de manera oficial el campió, que pujarà directament a la segona divisió FEF, i els participants d’un primer play-off autonòmic o interterritorial (del segon al cinquè lloc). El guanyador d’aquestes eliminatòries disputarà un partit a camp neutral contra un altre dels campions dels altres grups estatals i en cas de victòria ascendirà a segona FEF.

La tercera divisió FEF d’enguany es preveu competitiva i amb molts candidats ja a l’ascens directe. Als recent descendits Olot, l’Hospitalet i els eterns candidats com el Sant Andreu o el Vilafranca, s’hi afegeixen una llista d’equips que també batallaran per les primeres posicions com el Girona B, el Manresa, el Peralada, entre molts altres.

El final de la primera volta del campionat es disputarà el dia després de cap d’any (el 2 de gener), en una jornada atípica, i és que, els equips només descansaran el cap de setmana del 25 i 26 de desembre, l’únic cap de setmana sense lliga, fet que allibera als participants de qualsevol jornada entre setmana. ADJUNT CALENDARI

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)