1a divisió FEF

El Costa Brava confirma l’arribada d’Antonio Romero (Sabadell)

Nova cara. El conjunt gironí anuncia la seva dotzena incorporació de cara el nou curs amb un migcampista de tècnica exquisida que ve per suplir la pèrdua d’un referent com Sergio Cortés

El Costa Brava acaba de fer oficial el fitxatge d’Antonio Romero, que les dues últimes campanyes ha militat al Sabadell. El migcampista de 25 anys acumula diverses experiències a segona B des que amb només dinou anys va debutar-hi de la mà del Sevilla Atlètic. El nou jugador de l’equip gironí compta amb tres ascensos a segona A, un amb el filial sevillista, el curs 2015/16, un amb el Mirandés, el 2018/19 i un altre amb el Sabadell, la campanya 2019/20, tot i que no va poder disputar cap enfrontament per culpa d’una greu lesió al genoll que es va fer precisament al camp del Llagostera durant la pretemporada.

La temporada passada, Antonio Romero, ja recuperat, va disputar vuit partits amb els arlequinats (sis de lliga i dos en la copa) i enguany, a la primera divisió FEF i defensant els colors blau-i-vermells del Costa Brava, intentarà recuperar les millors sensacions per rellançar la seva carrera esportiva i ajudar als d’Oriol Alsina a complir l’objectiu de la permanència a la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)