Més futbol

Espanya se cita amb el Brasil

Futbol. Un solitari gol de Marco Asensio en la pròrroga dona l’accés a la fina al conjunt estatal, que es veurà les cares dissabte amb la ‘canarinha’, finalista en superar Mèxic en els penals

Japó 0 Espanya 1

JAPÓ:Tani, Sakai, Yoshida, Itakura, Nakayama, Endo, Tanaka (Hashioka, 118’), Doan (Maeda, 91’), Hatate (Soma, 65’), Kubo (Miyosi, 91’) i Hayashi (Ueda, 65’).ESPANYA:Simón, Óscar Gil (Vallejo, 46’), Eric García, Pau Torres, Cucurella (Miranda, 105’), Zubimendi (Moncayola, 96’), Merino (Carlos Soler, 59’), Pedri (Asensio, 82’), Olmo (Puado, 59’), Oyarzabal i Mir.GOLS:0-1 (115’) Marco Asensio.ÀRBITRE:K. Ortega (peruà).

Espanya i el Brasil es veuran les cares dissabte amb una medalla d’or en joc. Tots dos en partits molt ajustats, contra el Japó i Mèxic respectivament, els uns i els altres van aconseguir l’accés a una final que els assegura ja medalla, i que ara els guarda la incògnita de la glòria màxima. Amb un solitari gol d’Asensio, molt desencertat al llarg del torneig però amb una cama esquerra privilegiada, el conjunt dirigit per De la Fuente va aconseguir doblegar l’amfitriona, el Japó, quan el partit anava ja encaminat a la tanda de penals, després d’una semifinal en què als espanyols els va tornar a faltar contundència en els últims metres per resoldre el partit abans.

Qui no va poder eludir la tanda de penals va ser el Brasil. Des del punt fatídic, però, Mèxic va fallar els dos primers llançaments (Aguirre i Vasques). Els sud-americans, en canvi, amb Dani Alves transformant el primer, els van convertir tots per jugar la seva tercera final consecutiva (plata el 2012 i or el 2016).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)