Més futbol

Rapinoe i Lloyd lideren els Estats Units cap al bronze

Jocs Olímpics. Amb doblets de dues de les seves estrelles, el conjunt nord-americà s’imposa a Austràlia

Austràlia 3 Estats Units 4

AUSTRÀLIA:Micah, Kennedy, Polkinghorne (Gielnik, 73’), Catley, Raso (Nevin, 67’), Van Egmond, Logarzo (Cooney-Cross, 67’), Yallop (Brock, 87’), Foord, Simon (Fowler, 67’) i Kerr.ESTATS UNITS:Franch, O’Hara, Sauerbrunn, Davidson, Dunn, Ertz, Mewis (Lavelle, 61’), Horan, Press (Sonett, 85’), Rapinoe (Heath, 61’) i Lloyd (Morgan, 80’).GOLS:0-1 (8’) Rapinoe. 1-1 (17’) Kerr. 1-2 (21’) Rapinoe. 1-3 (45’) Lloyd. 1-4 (51’) Lloyd. 2-4 (54’) Foord. 3-4 (88’) Gielnik.ÀRBITRE:L. Fortunato (argentina).

Els Estats Units, gran dominant del futbol olímpic femení amb quatre medalles d’or (1996, 2004, 2008 i 2012) no ha deixat passar l’oportunitat de tocar metall també a Tòquio i, encara que aquesta vegada no ha aconseguit l’or, ha passat per sobre d’Austràlia en el partit pel bronze en un xoc en què Megan Rapinoe i Carli Lloyd han marcat a parells per deixar pràcticament sense resposta les australianes.

Rapinoe, que ha obert el marcador amb un gol olímpic al poc de començar, ha replicat ràpid a l’igualada aussie, obra de la golejadora del Chelsea Sam Kerr. I a la festa de la merdiàtica futbolista nord-americana s’hi ha sumat al límit del descans Lloyd, aprofitant la feblesa defensiva d’Austràlia (sobretot de Kennedy). Amb el partit resolt als pocs minuts de repdrendre’s el joc, les nord-americanes han vist com la davantera de lA’rsenal Caitlin Foord retallava distàncies encara amb més de mitja hora per disputar--se, però ja no han patit més del compte per assegurar el bronze més enllà d’un golàs en els darrers instants de Gialnik que ha maquillat el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)