1a divisió FEF

L’Estartit continuarà vinculat a la UE Costa Brava i Carles Nugué en serà el president

Tornar als orígens. El club recuperarà diverses figures de l’etapa de més èxit del club amb l’objectiu de ressorgir aprofitant la filiació amb la UE Costa Brava

Tot i que finalment l’aterratge de la UE Costa Brava no es farà a l’Estartit, com a mínim aquesta temporada –el club s’instal·larà a Palamós–, la Unió Esportiva l’Estartit i el club de nova nomenclatura sorgit de la UE Llagostera mantindran l’acord de filiació al qual van arribar abans que els esdeveniments ho precipitessin tot. De fet, el vincle dels dos equips es va engegar fa setmanes i ja s’ha fet efectiva la tornada de diferents personatges de la història passada del club estartidenc que van aconseguir situar a l’entitat fins a la primera divisió del futbol estatal, el 2007. Carles Nugué tornarà a ser el president de l’Estartit, César Toledo, extècnic del primer equip en serà el coordinador, mentre que el secretari tècnic serà Toni Santoyo. L’objectiu és professionalitzar l’estructura esportiva blanc-i-vermella amb l’objectiu de rellançar-se i tornar a formar l’equip competitiu que van arribar a ser en temps passats.

L’Estartit és pioner a Europa ja que va convertir-se en un dels primers a deixar de treballar amb equips de futbol femení per dedicar-se de manera exclusiva al futbol femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)