1a divisió FEF

El Costa Brava obté el primer triomf al camp del Peralada (0-1)

Amistós. Una diana del central Joan Puig decanta la victòria cap al conjunt dirigit per Oriol Alsina en el primer partit d’Hèctor Simón com a tècnic de l’equip de l’Alt Empordà

El Costa Brava ha aconseguit la seva primera victòria en la pretemporada contra el Peralada en el tercer partit que disputava (0-1). Una única diana del central Joan Puig ha estat clau per segellar el triomf blau-i-vermell davant d’un equip xampanyer en el qual debutava com a tècnic l’exjugador i capità de l’Olot, Hèctor Simón.

En els primers compassos del partit, el domini ha estat del Costa Brava, que ha gaudit d’alguna arribada amb cert perill a les botes de Jordi Xumetra i Royo. L’atacant Andreu Guiu també ha gaudit d’un parell d’ocasions a través d’un xut des de la llarga distància i un cop de cap ben executat.

En la segona part, la tònica s’ha mantingut però Marc Gelmà ha pogut gaudit d’una ocasió per al conjunt xampanyer. Acte seguit, Alsina ha introduït deu canvis de cop i els blau-i-vermells han tornat a carburar. Primer ho ha intentat Álvaro García de cap i després ha estat Joan Puig qui finalment ha encertat. El jove central ha aprofitat un corner per superar al porter del Peralada i establir el 0-1 que ha estat definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)