Més futbol

El Chelsea, supercampió

Supercopa d’Europa. Els londinencs s’imposen en la tanda de penals a un bon Vila-real

Chelsea 1 Vila-real 1

CHELSEA:Mendy (Kepa, 118’), Hudson-Odoi (Azpilicueta, 81’)i, Chalobah, Zouma (Christensen, 65’), Rudiger, Alonso, Kovacic, Kanté (Jorginho, 65’), Ziyech (Pulisic, 38’), Havertz i Werner (Mount, 65’).VILA-REAL:Asenjo, Foyth, Albiol, Pau, Pedraza (Estupiñán, 58’), Capoué (Moi, 70’), Trigueros (Mario Gaspar, 70’),, Alberto Moreno (Morlanes, 84’), Pino (Mandi, 91’), Gerard i Dia (Raba, 85’).GOLS:1-0 (27’) Ziyech. 1-1 (73’) Gerard Moreno.PENALS:Havertz (falla). Gerard Moreno (gol). Azpilicueta (gol). Mandi (falla). Marcos Alonso (gol). Estupiñán (gol). Mount (gol). Moi Gómez (gol). Jorginho (gol). Raba (gol). Pulisic (gol). Foyth (gol). Rudiger (gol). Albiol (falla).ÁRBITRE:Sergei Karasev (rus). Targetes grogues a Dani Raba, Yeremi Pino i Rüdiger.

El Chelsea és supercampió d’Europa. Després d’una final extremadament competida, en què el Vila-real ha estat un opositor de gran nivell, els londinencs han acabat fent valer la seva condició de campions de la Champions League en una tanda de penals en què Kepa Arrizabalaga, que només havia entrat al camp per la definició des del punt fatídic, ha acabat decantant la balança.

Després d’un bon moviment de ruptura de Kai Havertz, el marroquí Hakim Ziyech ha aconseguit inaugurar el marcador pràcticament a plaer quan el partit encaminava la mitja hora. Lluny d’empetitir-se, però, el Vila-real s’ha mostrat com un equip extremadament competitiu i, després de topar fins en dues ocasions amb la fusta, ha aconseguit igualar el marcador després d’una gran combinació entre Gerard Moreno i Boulaye Dia que el davanter català ha acabat allotjant al fons de la porteria d’Edouard Mendy.

Malgrat una bona ocasió final de Marcos Alonso, que ha estavellat una pilota al lateral de la xarxa, el Chelsea, gran favorit al títol, no ha pogut eludir que la final acabés desembocant en la prórroga.

Pulisic, en una acció plena de força, ha estat a punt de desnivellar la final ja en el temps suplementari, però el seu colpeig ha acabat sortint massa creuat i ja en la segona part de la prórroga ha estat Mount qui ha obligat Asenjo a posar una mà definitiva

Emulant Louis Van Gaal al mundial del Brasil, Thomas Tuchel ha decidit canviar de porter a les portes dels penals, fent entrat Kepa Arrizabalaga per una tanda en què el porter basc ha acabat sent determinant, aturant a Raul Albiol el penal que ha fet campió de la supercopa al Chelsea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)