Més futbol

Kepa decanta la balança

Supercopa d’Europa. El porter basc, que entra al terreny de joc per a la tanda de penals, acaba interceptant el llançament definitiu a Raúl Albiol i entrega una altra copa al Chelsea

Chelsea 1 Vila-real 1

CHELSEA:Mendy (Kepa, 118’), Hudson-Odoi (Azpilicueta, 81’)i, Chalobah, Zouma (Christensen, 65’), Rudiger, Alonso, Kovacic, Kanté (Jorginho, 65’), Ziyech (Pulisic, 38’), Havertz i Werner (Mount, 65’).VILA-REAL:Asenjo, Foyth, Albiol, Pau, Pedraza (Estupiñán, 58’), Capoué (Moi, 70’), Trigueros (Mario Gaspar, 70’),, Alberto Moreno (Morlanes, 84’), Pino (Mandi, 91’), Gerard i Dia (Raba, 85’).GOLS:1-0 (27’) Ziyech. 1-1 (73’) Gerard Moreno.PENALS:Havertz (falla). Gerard Moreno (gol). Azpilicueta (gol). Mandi (falla). Marcos Alonso (gol). Estupiñán (gol). Mount (gol). Moi Gómez (gol). Jorginho (gol). Raba (gol). Pulisic (gol). Foyth (gol). Rudiger (gol). Albiol (falla).ÀRBITRE:Serguei Karasev (rus). Targetes grogues a Dani Raba, Yeremi Pino i Rüdiger.

El Chelsea estén el seu regnat a Europa. Malgrat una final disputada fins al final per un orgullós Vila-real, el conjunt londinenc va acabar imposant-se en la final de la supercopa d’Europa, jugada a Belfast, en una tanda de penals en què Kepa Arrizabalaga, que havia entrat al terreny de joc només per als llançaments des del punt fatídic, va acabar decantant la balança a favor de l’equip comandat per Thomas Tuchel.

Malgrat començar perdent la final, víctima d’un gol de Hakim Ziyech, que va aprofitar una bona acció de Kai Havertz per afusellar Sergio Asenjo, el Vila-real va tenir cintura, va exhibir una molt bona versió en la segona meitat i, després d’estavellar dues pilotes a la fusta, va aconseguir equilibrar el marcador després d’una bona acció entre el nouvingut Boulaye Dia i Gerard Moreno, que va afusellar Edouard Mendy.

Ja en la pròrroga, primer Pulisic, amb un xut massa creuat, i després Mount, obligant Asenjo a fer una gran intervenció, van perdonar la vida al Vila-real.

Com va fer Louis van Gaal en el mundial del Brasil, Thomas Tuchel va decidir canviar de porter a les portes dels penals, i Kepa Arrizabalaga va afrontar una tanda de penals en què va acabar sent transcendental, aturant a Raúl Albiol el penal decisiu que va acabar coronant campió el Chelsea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)