El Figueres continua progressant i supera l’Al-Rayyan de Laurent Blanc (1-4)

Amistós. Els de l’Alt Empordà han capgirat una diana inicial d’Alaaeldin (15’) gràcies al gols de Khalid Noureddine (18’), Pol Blay (32’), Adri Expósito (55’) i Suaibo (70’)

El Figueres ha guanyat al Al-Rayyan de Qatar en un partit amistós de pretemporada disputat a l’estadi municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell (1-4). El conjunt figuerenc ha estat molt més determinant en els metres finals i ha superat l’equip dirigit per l’excampió del món l’any 1998 amb França, Laurent Blanc.

El conjunt de l’Orient Mitjà s’ha avançat just en el primer quart d’hora de partit amb una diana de Mohamed Alaaeldin però els de Moisés Hurtado han reaccionat de seguida amb l’empat de Khalid Noureddine (18’). L’Al-Rayyan s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Mohamed (20’) i Pol Blay, el futbolista que està entrenant amb els figuerencs, ha avançat a la Unió amb un gol des del punt de penal per establir l’1-2 (32’) amb el qual s’ha arribat al descans.

Només començar el segon acte, Adri Expósito ha assestat un cop del qual no s’aixecarien els qatarians (55’), i és que, els canvis i les proves que han anat realitzant els dos tècnics han fet baixar la intensitat d’un matx que encara veuria un altre gol, el de Suaibo (70’), per tancar la golejada de la Unió.