3a divisió FEF

El Figueres s’omple de confiança al camp del Palamós (0-4)

Amistosos. Els figuerencs golegen el degà a domicili gràcies a tres gols en el primer quart d’hora. Espuña i Timo signen les quatre dianes amb un doblet cadascun

El Figueres de Moisés Hurtado encara la recta final de la pretemporada i aquest vespre ha aconseguit una victòria al camp del Palamós amb golejada inclosa (0-4) que serveix per agafar molta moral i confiança abans de l’inici de lliga la setmana que ve. No serà l’últim test dels figuerencs, i és que demà la Unió visitarà el camp de l’Empuriabrava (19h) per tancar la pretemporada.

El duel contra el Palamós s’ha decidit ben aviat, i és que en el primer quart d’hora els figuerencs han encarrilat el matx, i de quina manera, gràcies a un doblet (1’ i 15’) de Pere Espuña, ex del Palamós, i una altra diana de Timo, el davanter que ha arribat cedit els últims dies procedent del Badalona. De fet, Timo ha estat l’encarregat de tancar la golejada amb el 0-4 definitiu en el minut 52’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)