3a divisió FEF

Victòries del Peralada, el Figueres i el Girona B per tancar la pretemporada

Tots els equips de la demarcació gironina de la 3a divisió federació ja han tancat la pretemporada i esperen l’estrena de la lliga la setmana que ve. L’Olot va posar el punt final ahir amb l’amistós contra l’Europa i avui ho han fet el Peralada, el Figueres i el Girona B, que han obtingut tres victòries solvents.

El Girona B, que venia de suspendre el partit de dijous contra el Badalona per l’accident de trànsit, ha superat el Lloret de 1a catalana en el duel a Riudarenes gràcies a les dianes d’Arnau Ortiz en la primera part i de Dawda en la segona (2-0). Més senzill ho han tingut el Peralada i el Figueres, que s’han enfrontat a domicili dos equips de categories inferiors com el Ce Alt Empordà i l’Empuriabrava, respectivament, i tots dos han golejat 0-6 –els dos també han arribat 0-1 al descans. En el cas del Peralada d’Hèctor Simón les dianes les han marcat Marc Gelmà, Josu Currais, Busquets i Marc Medina, que ha signat un triplet, mentre que els gols de la Unió han estat obra del juvenil Marc Marí, Dani Gómez, Timo, Expósito i Joel Arimany, que ha marcat un doblet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)