3a divisió FEF

Enric Vallès torna a ser jugador de l’Olot gairebé nou anys després

Fitxatge. Els de la Garrotxa es fan amb els serveis de l’extrem i mitjapunta que ja va pertànyer a la plantilla que el curs 2012/13 va aconseguir el primer ascens a segona B en la història del club. El de Puig-reig arriba procedent del Sandefjord noruec, on ha militat els darrers sis cursos

L’Olot ha firmat un d’aquells futbolistes que segur que desperten un somriure als seus aficionats. Enric Vallès tornarà a vestir la samarreta vermella del club garrotxí gairebé nou anys després de fer-ho, el curs 2012/13, i de convertir-se en un dels integrants de la plantilla que va aconseguir el primer ascens a segona B en la història del club.

Vallès, ara de 31 anys, arriba procedent del Sandefjord noruec, equip en el qual ha militat les darreres sis campanyes. El futbolista, que pot jugar a la banda d’atac, però també com a mitjapunta enllaçant amb aquest, oferirà experiència a Albert Carbó i tot un reguitzell de qualitats i recursos que ja van enamorar en la seva etapa passada a l’entitat.

Enric Vallès va deixar l’Olot pocs mesos després d’ascendir per fitxar pel Cornellà, posteriorment va tenir un pas pel Manresa i va iniciar una aventura per Estats Units amb el Harrisburg City. Amb el Sandefjord, el primer curs va militar-hi competint a la segona divisió de Noruega, però els cinc següents ho va fer en la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)