1a divisió FEF

Carbia dona el triomf al Nàstic davant el Barça B (1-0)

1a FEF. Un gol del davanter tarragoní en el tram final del partit ha donat el primer triomf del curs als locals davant els de Sergi Barjuan que segueixen sense guanyar

Fran Carbia s’ha convertit en el gran protagonista del triomf del Nàstic davant el Barça B. Els tarragonins han dominat el partit durant moltes fases però s’ha trobat amb un solvent Iñaki Peña que ha mantingut la seva porteria a zero amb tres magnífiques aturades. Ferran Jutglà, amb l’empat a zero, ha tingut una bona ocasió per avançar el Barça però Manu García ha estat encertat. Fran Carbia ha trencat l’empat aprofitant un desajustament dels blaugrana per guanyar-li la partida a Ramos Mingo i fer el gol del triomf. 18 anys ja suma el Barça B sense guanyar al Nou Estadi.

Primera victòria del Nàstic de Tarragona i el Barça B segueix sense guanyar cap partit en les dues primeres jornades i veu com el duel de la tercera jornada davant el Costa Brava-Llagostera serà clau per rebaixar la pressió del filial blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)