3a divisió FEF

El Figueres dona un salt de qualitat amb el fitxatge de Joan Maynau

El Figueres ha anunciat aquesta tarda el seu setzè fitxatge d’aquesta temporada i el que pot ser un dels moviments més destacats del curs, i és que els figuerencs han tancat el fitxatge de Joan Maynau. El lateral esquerre de Tossa de Mar, de 25 anys, arriba a la Unió per aportar seguretat defensiva i, sobretot, arribada des de darrere, i és que destaca per la seva potència física i desequilibri per banda, unes virtuts que fins i tot li permeten jugar d’extrem en cas de necessitat.

Maynau estava sense equip després d’un any difícil per ell. I és que després de quatre temporades al Llagostera amb un protagonisme creixent –va ser un fixe en la temporada 2019/20 a 2a divisió B– l’estiu passat va fitxar pel Racing de Santander. Allà no va tenir els minuts que esperava –5 partits– i en el mercat d’hivern va fer les maletes per tornar a Llagostera. Aquesta vegada, però, es va trobar un equip que duia una bona dinàmica i va tenir complicat guanyar-se un lloc. De fet, només va acabar jugant 4 partits. Tot i aquest últim any més discret Maynau aportarà experiència a una plantilla força jove, i és que en total ha disputat 67 partits a 2a divisió B i compta amb un títol de 3a divisió i un ascens, que va aconseguir amb el Llagostera el curs 2018/19, sent un jugador important.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)