1a divisió

La il·lusió de Camavinga

1a divisió. El mig ha estat presentat com a nou jugador del Madrid. Tot i la seva joventut, el francès es veu preparat per ser protagonista

El Madrid va presentar Eduardo Camavinga com a nou jugador. El mig francès és el gran reforç d’aquest estiu. Florentino Pérez s’ha de conformar amb aquest jove futbolista, per qui ha pagat més de 35 milions d’euros, variables al marge. És el consol al frustrat fitxatge de Mbappé. El nou futbolista blanc, de només 18 anys, va comparèixer davant els mitjans, on, com sempre passa, va mostrar la seva felicitat per jugar en el seu nou equip i amb certa il·lusió irracional que li dona el fet de ser un adolescent capaç de trencar qualsevol barrera que tingui al davant. “És cert que soc un jugador jove, potser necessito un temps d’adaptació però em sento preparat”, va dir Camavinga, que té com a virtuts principals la “tècnica i agressivitat” i un passat marcat per la guerra d’Angola. “Vam fugir de la guerra i això et marca”, va remarcar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)