1a divisió

A la recerca de la felicitat perduda

1a divisió. Griezmann torna a vestir els colors de l’Atlético destil·lant energies renovades i canviant de pentinat com qui muda de pell. Ara el repte és reconciliar-se amb gran part d’una afició dolguda per la seva abrupta sortida de fa dos anys

Antoine Griezmann va signar, dimarts a la nit, un doblet en la victòria de França contra Finlàndia. Era el preludi d’un dia màgic per a ell. 12 hores després ja trepitjava les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del conjunt colchonero amb un etern somriure que no se li ha esborrat durant tot el dia. “Hola Atlético, ja soc aquí”, era el missatge de presentació que llançava a les xarxes. Sense una presentació tradicional, el davanter va mostrar el seu nou dorsal, es va retrobar amb el president, Enrique Cerezo, i va trepitjar com a colchonero la gespa del Metropolitano. Griezmann també va posar amb el conseller delegat del club, Miguel Ángel Gil Marín, i el director esportiu, Andrea Berta. Un recorregut conegut per un futbolista que no ha parlat gaire en el seu retorn perquè on ha de fer-ho és sobre la gespa. Allà és on s’haurà de guanyar la reconciliació i els aplaudiments d’una gran part dels seguidors dolguts per la seva marxa al Barça fa dos anys. Una sortida traumàtica que ara s’haurà de recosir amb gols i futbol. De moment, el futbolista es va tallar el cabell, com qui muda de pell, per afrontar una vida nova i deixar enrere la grisor que va viure al Camp Nou. El futbolista ha estat molt feliç com a jugador de l’Atlético i ara, com si fos la magdalena de Proust, vol recuperar el temps perdut però també la felicitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)